Söndagsklubben

Söndagsklubben är till för barn mellan 4 och 14 år. Vi träffas varje söndag i samband med förmiddagsgudstjänsten i Enebykyrkan. Kl 11.00 börjar gudstjänsten och vi är med på den en stund. Sen går vi en trappa ner. Varje vecka lär vi oss någon berättelse ur Bibeln och pratar om den, och så brukar vi sjunga, leka, pyssla och kanske spela innebandy en stund. Ibland deltar vi i gudstjänsten, i s.k. familjegudstjänster, och då händer det att vi spelar ett litet drama, som t.ex. julevangeliet.

Omkring kl 12 är söndagsklubben och gudstjänsten slut. Då är det kyrkfika som vi alla brukar vara med på. Kom med du också!

Programmet för vårterminen 2017, klicka här.

Söndagsklubben är de flesta söndagar bortsett från söndagar i samband med lov. (höstlov, sportlov, etc.) Se kalendern.

Kontaktperson: Manoj Kumar     manoj@enebykyrkan.se  0708-96 23 66