Söndagsklubben

Söndagsklubben är till för barn mellan 4 och 13 år. Vi träffas vissa söndagar i samband med förmiddagsgudstjänsten i Enebykyrkan. Kl 11.00 börjar gudstjänsten och vi är med på den en stund. Sen går vi en trappa ner. Varje vecka lär vi oss någon berättelse ur Bibeln och pratar om den, och så brukar vi sjunga, leka, pyssla. Ibland deltar vi i gudstjänsten, i s.k. gudstjänster för stora och små, och då händer det att vi spelar ett litet drama, uppträder med en sång eller läser en text.

Omkring kl 12 är söndagsklubben och gudstjänsten slut. Då är det kyrkfika som vi alla brukar vara med på. Kom med du också!

Hösten 2018

Söndagsklubben är de flesta söndagar bortsett från söndagar i samband med lov. (höstlov, sportlov, etc.) Se kalendern.

Kontakt: Stina Sanwall     stina@sandwalldesign.se  0705988765

Mari Johnson mari@enebykyrkan.se 070 896 2366