Tonår

Jag vill bjuda in dig till gemenskap, roliga aktiviteter och en helt kul fredagkväll!

That's right du är varmt inbjuden till Tonår! Tänk att få starta helgen med en go och rolig fredagskväll tillsammans med sina vänner.

Under hela året kör vi med olika program på fredagkvällarna! Allt från Laserdome, till bakningskvällar och varför inte chilla med en filmkväll i vårt nya fräcka ungdomsrum? :D Fika finns alltid för 20kr, allt från varma smörgåsar till fruktsallad så man behöver inte oroa sig över tom mage!

Vi brukar börja kvällen med en andaktstund. En andakt är en kortare form av gudstjänst och brukar bestå av en text som någon läser eller att någon delar något kort om sin tro. En härlig stund för att stanna upp och landa och få energi för helgen och kommande vecka helt enkelt :)    En kväll med Tonår innehåller go gemenskap, skratt, glädje, kärlek, samtal, fika! Vi börjar i Enebykyrkan på fredagar klockan 19.00.

Maila eller smsa ditt mobilnummer så får du exakt information för varje vecka
(tid och plats kan nämligen variera från vecka till vecka).

Varmt välkomna!

Mari Johnson, 070-896 23 66 eller ri@enebykyrkan.se

Snapchat: ungdomek /  Instagram: equmeniadt

Kvällarna riktar sig till alla från 13 år och uppåt.

Vi ses!

Följ Equmenia Danderyd-Täby på FB sök på vårat namn så hittar du oss!